Acasa | Despre noi | Contact
Experience Romania

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE:

 

Termeni generali:

Site-ul http://www.experience-romania.ro/ este proprietatea SC Promtur SRL (denumita in continuare Promtur).

Termenii si conditile de utilizare a site-ului http://www.experience-romania.ro/  (denumite in continuare „Termeni si Conditii") stabilesc conditiile in care orice persoana poate accesa sau utiliza site-ul http://www.experience-romania.ro/ (denumit in continuare „Site-ul" sau „Experience-Romania") ori poate beneficia in orice mod de produsele si servicile oferite de Experience-Romania. Termenii si Conditiile au valoarea unei conventii incheiate intre Promtur in calitate de proprietar si administrator al Site-ului si orice persoana care doreste sa acceseze si sa utilizeze Site-ul sau sa beneficieze de servicile oferite de Experience-Romania (denumita in continuare Utilizator). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciului Experience-Romania, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal:

Experience-Romania va administra si gestiona in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. In acest scop se va tine cont de  prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter persoanal si libera circulatie a acestor date, modificata, cu completarile ulterioare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Experience-Romania a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing,  publicitate si a serviciilor de statistica.

Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei, conform prevederilor Legii nr. 677/2001. In acelasi timp, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. In acest sens, Utilizatorii pot face o cerere prin care sa solicite acest lucru, in scris la adresa: str. George Cosbuc, nr. 8, bl. A7, ap. 27, Piatra Neamt, judetul Neamt, cu precizarea „in atentia http://www.experience-romania.ro/", sau prin e-mail la adresa contact@experience-romania.ro;

Continutul site-ului:

Prin termenul de „Continutul site-ului" se intelege totalitatea elementelor ce fac parte din site-ul Experience-Romania, elementele de grafica ale site-ului, tot continutul in format text, precum si toate sursele tehnice ale serviciilor si facilitatilor oferite de Site, atat in prezent cat si in perioada viitoare, cu exceptia situatilor cand este prevazut in mod expres un alt proprietar. Toate materialele transmise in orice mod de si catre utilizatori sunt proprietatea Promtur si formeaza continutul Site-ului.  Continutul Site-ului, indiferent de zona de pe site, de forma si de tip, poate fi utilizat numai in scopuri personale. Orice utilizare de catre persoane terte, in alte scopuri decat cel persoanal se poate face numai cu acordul prealabil, scris si expres al Promtur. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. Promtur isi rezerva dreptul de a a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice fel prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului pot fi facute in scris la adresa:  str. George Cosbuc, nr. 8, bl. A7, ap. 27, Piatra Neamt, judetul Neamt, cu specificarea „in atentia www.experience-romania.ro", sau prin e-mail la adresa contact@experience-romania.ro. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea  PROMTUR , ci numai raspunderea persoanelor respective.

Limitarea raspunderii:

Datele informative despre obiectivele turistice din Romania si din strainatate au un caracter orientativ, existand posibilitatea la unele dintre ele de a nu mai fi in concordanta cu realitatea. Ele au fost preluate din surse diferite pentru a ajuta pe cei ce vor sa calatoreasca la anumite destinatii turistice. Se recomanda ca la programarea oricarui sejur/circuit/excursie sa se foloseasca informatii din mai multe surse. Datorita dificultatii obtinerii unor informatii la zi despre toate obiectivele turistice prezentate pe site, nu ne putem asuma raspunderea asupra gradului de relevanta a fiecarei informatii.

Promtur nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Promtur va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea, Promtur nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Promtur pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, Promtur si/sau operatorii, directorii, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Promtur, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Promtur si/sau pe operatorii, directorii, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Experience-Romania sau orice alt aspect relationat Serviciului Experience-Romania.

Modificarea Termenilor si Conditiilor:

Promtur are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de Serviciul Experience-Romania ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Experience-Romania.

Legea aplicabila si litigii:

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Promtur, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Piatra Neamt.