Vulcanii Noroiosi

Vulcanii noroiosi se afla situati in apropierea localitatii Berca din judetul Buzau, la aproximativ 20 km de orasul Buzau. Pana in Berca se poate ajunge atat cu personalul din Buzau cat si pe DN 10 Buzau - Nehoiu - Intorsura Buzaului... (continuare)

Rezervatia "Focul Viu"

Zona, cunoscuta sub denumirea de Focul Viu a fost declarata rezervatie geologica in anul 1995, mai apoi primind in aria declarata protejata si niste superafete de padure ce protejeaza alunecarile de teren din zona... (continuare)

Rapa Rosie

Rapa Rosie reprezinta un obiecti turistic deosebit de spectaculos datorita ineditului pe care il ofera privitorului. Ea se prezinta sub forma unor abrupturi impresionante datorita dimensiunilor lor si mai ales datorita faptului ca peretii sunt formati din pamant rosu... (continuare)

Piramidele de la Goranu

Piramidele de pamant de la Goranu reprezinta o rezervatie geologica deosebit de spectaculoasa, cu o suprafata de 12 ha, situata in apropierea municipiului Ramnicu Valcea... (continuare)

Trovanti

Trovantii din Judetul Valcea se afla situati in perimetrul localitatii Costesti, pe partea stanga a DN 67 Ramnicu Valcea - Targu Jiu... (continuare)

Gradina Zmeilor

Acest fenomen natural deosebit de spectaculos se afla situat pe teritoriul Muntelui Meses, masiv ce face parte din lantul Carpatilor Occidentali, langa localitatea Galgaul Almasului din judetul Salaj... (continuare)

Molhasurile din Valea Izbucelor

Molhasurile din Valea Izbucelor ocupa o suprafata aproximativa de 8 ha si sunt situate in apropierea comunei Pietroasa din judetul Bihor, in muntii Bihorului... (continuare)

Piatra Teiului

Piatra Teiului este situata in cuveta actuala a lacului de acumulare Izvoru Muntelui, in capatul dinspre amonte al acestuia, langa localitatea Poiana Teiului... (continuare)

Podul lui Dumnezeu

Podul lui Dumnezeu face parte dintre cele mai spectaculoase fenomene carstice de la noi din tara. El se prezinta sub forma unei arcade natural care s-a format ca urmare a prabusirii tavanului unei pesteri (continuare)

Padurea Baciu

Padurea Baciu are o rezonanta aparte printre curiozitatile naturale din Romania datorita unui mare numar de fenomene paranormal care se pare ca s-au petrecut de-a lungul timpului si inca se mai petrec... (continuare)